S’obren les inscripcions de la 2a diada esportiva universitària de Manresa que se celebrarà el 21 de març

L’èxit de participació de l’any passat ha impulsat la segona edició de l’esdeveniment que organitzen l’Ajuntament de Manresa, UManresa, UPC Manresa i JOVIAT. La jornada, que se celebrarà al complex del Congost, està orientada a totes aquelles persones vinculades als centres universitaris i Cicles Formatius de Grau Superior del Bages.

imagen

L’Ajuntament de Manresa, UManresa-FUB, UPC Manresa i JOVIAT han presentat la segona diada esportiva universitària que se celebrarà el 21 de març al complex esportiu del Congost. Durant tot el matí s’hi celebraran tornejos, curses i activitats dirigides orientats a estudiants, professorat i personal d’administració i serveis dels centres universitaris i de Cicles Formatius de Grau Superior del Bages. El període d’inscripció estarà obert fins al 3 de març.

La diada esportiva preveu competicions en diferents modalitats esportives. Hi haurà tornejos de bàsquet 3x3, futbol 7x7 i vòlei 4x4 i, com a novetat, l’esport de raqueta pickleball en parelles. També es podrà participar en altres activitats individuals com la cursa de 3.000 metres i activitats dirigides amb música i de control postural i ioga. Les activitats es duran a terme de les 9 del matí fins a les 3 del migdia. A tots els participants es lliurarà una samarreta tècnica de la diada, una bossa i una ampolla reutilitzable.

La quota de participació és de 5 euros i és única per al conjunt d'activitats, independentment de les que es realitzin. El preu de la inscripció inclou l’assegurança més 1 euro solidari que es destinarà al Manresa WheelChair Rugby, entitat de promoció de l’esport per a persones amb discapacitat física.

El termini per inscriure’s a les competicions estarà obert fins al 3 de març i caldrà fer-ho per internet. Les inscripcions són individuals, de manera que cada persona haurà de realitzar la seva encara que participi en competicions d’equip. En aquest cas, també caldrà inscriure’s com a equip. Pel que fa a les inscripcions a les activitats individuals dirigides i la cursa de 3.000 metres, es podran fer el mateix matí de la diada.

En aquesta edició, la diada continuarà a la tarda al campus universitari amb activitats lúdiques i culturals que organitzaran els mateixos estudiants.

Estudiants i hàbits saludables

La diada esportiva va néixer amb l’objectiu de promoure un espai de trobada i relació de les comunitats universitàries i d’estudis superiors de la comarca en un entorn de promoció d’un estil de vida activa i d’hàbits saludables. L’èxit de participació de la primera edició ha fet que aquest any, l’Ajuntament de Manresa, UManresa-FUB i UPC Manresa hagin renovat esforços per promoure la pràctica esportiva entre la població universitària i de cicles formatius de la comarca. Com en la primera diada, els organitzadors compten amb la implicació de JOVIAT, com a centre de formació professional superior vinculat a la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.

Els centres universitaris amb seu a Manresa fa temps que col·laboren, coordinats per la Regidoria de Coneixement de l’Ajuntament de Manresa, en diferents àmbits com ara la promoció de Manresa com a ciutat universitària, l’organització d’esdeveniments de divulgació científica i altres de suport a l'estudiant, com l'orientació professional i l'accés al món del treball.

 

(*) Peu de foto: (d'esquerra a dreta) Laura Martín Díaz, tècnica de Coneixement de l'Ajuntament de Manresa; Rosa Giralt Mas, sotsdirectora de la UPC Manresa; Joan Vila Marta, regidor d'Indústria, Turisme i Coneixement; Anjo Valentí Moll, regidor de d'Esports i Salut; Toni Llobet Mercadé, director General d'UManresa, i Oriol Dalmau Quer, professor de Joviat





Documents relacionats

  • imagen