L’Ajuntament de Manresa enllesteix la millora de l’espai de vianants al Tossal dels Cigalons

L’actuació ha consistit en la millora del paviment malmès per l’acció de les arrels dels arbres, la plantació de 48 nous exemplars i la millora de la xarxa de reg.

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha finalitzat les actuacions de millora de l’espai públic al Tossal dels Cigalons. Els treballs han consistit en la millora del paviment malmès per l’acció de les arrels dels arbres a les rampes que connecten els carrers Dibuixant Vilanova amb el carrer Comtessa Ermessenda, la plantació d’arbres i la instal·lació de la xarxa de reg.

S’ha intervingut en una superfície de 370 metres quadrats i s’han plantat un total 48 arbres, 36 Populus alba pyramidalis i 12 Sophora japonica.

El pressupost global de l’actuació ha estat de 56.945,55 euros, dels quals 52.079 corresponen al Pla de Millora de l’Espai Públic 2023 i 4.766 euros del pressupost de Parcs i Jardins.

 

 

(*) Peu de foto: L'alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, la regidora de Via Pública, Mariana Romero Salguero, i el regidor d'Acció Comunitària, Lluis Vidal Sixto Orozco, en una visita recent al carrer. 

Documents relacionats

  • imagen