L’alcalde de Manresa inicia a la Font dels Capellans visites de tot un dia als barris de la ciutat per recollir propostes de millora

Les visites s’inicien després d’haver finalitzat una primera ronda amb les associacions de veïns i veïnes de la ciutat. La iniciativa, batejada com “L’alcalde als barris”, està contemplada al Pla Director de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Manresa i té l’objectiu d’afavorir el debat directe amb el màxim responsable municipal.

imagen

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, iniciarà aquest divendres a la Font dels Capellans visites de tot un dia als barris de la ciutat amb l’objectiu de mantenir un contacte més directe amb la ciutadania i de recollir propostes de millora provinents del veïnat, del comerç i de les entitats. La iniciativa, que s’ha batejat com “L’alcalde als barris”, està contemplada al Pla Director de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Manresa, aprovat el passat abril, i s’inicia després que el govern local hagi pràcticament finalitzat una primera ronda amb les associacions de veïns i veïnes de la ciutat, en la qual es van recollir propostes relacionades sobretot amb el manteniment de l’espai públic.

 

La jornada de l’alcalde al barri de la Font dels Capellans s’iniciarà al matí, amb visites a comerços, equipaments i veïnat. I, a la tarda (de 17.30 a 19.30 h), farà una trobada amb la ciutadania al Casal Cívic de la Font dels Capellans. La ciutadania que ho vulgui pot enviar la seva pregunta a l’alcalde a pdc@avfontdelscapellans.cat o a participacio@ajmanresa.cat.

 

 

Afavorir el contacte directe amb l’alcalde

 

Tal com s’exposa en el Pla Director de Participació Ciutadana, el programa “L’alcalde als barris” pretén ser un espai de participació d’àmbit territorial per afavorir la participació i el debat directe amb el màxim responsable municipal. Es tracta d’una iniciativa que ja funciona amb bons resultats en municipis com Les Franqueses, Esplugues de Llobregat, Rubí, Gavà, l’Hospitalet o Palafrugell, que té l’objectiu d’arribar a la població que no acostuma a participar a través dels canals existents o que no té l’hàbit de participar en entitats i col·lectius que habitualment sí que mantenen un contacte més estable amb l’administració.

Documents relacionats

  • imagen