Recomanacions de seguretat i afectacions de trànsit amb motiu del Carnestoltes Infantil

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, ha publicat un ban amb recomanacions de seguretat amb motiu del Carnestoltes Infantil que se celebrarà aquest diumenge, 11 de febrer, al matí.  

 

imagen

Amb motiu dels actes del Carnestoltes Infantil que tindrà lloc aquest diumenge, 11 de febrer a Manresa, l’alcalde de la ciutat, Marc Aloy Guàrdia, ha publicat un ban amb recomanacions per garantir la seva celebració amb la màxima seguretat i per tal de prevenir possibles accidents i danys. La publicació inclou una sèrie de consells de seguretat d’acord amb el protocol d’actuació redactat pels serveis de Protecció Civil.  

Com és habitual, a partir de les 11 h, es realitzarà un tall de trànsit al passeig de la República per a la concentració de les comparses i talls de trànsit puntuals a partir de les 11.15 h durant el recorregut de la rua: Passeig de la República, Plana de l’Om, carrer del Born, plaça Sant Domènec, Muralla Sant Domènec, 1r tram del passeig Pere III, plaça Neus Català, carrer Guimerà (prolongació) i carrer Carrasco i Formiguera - plaça de les Oques.

Amb motiu de la festa final i un cop arribi la rua a la plaça de les Oques es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Carrasco i Formiguera, entre el carrer Guimerà i el carrer Ginjoler. Aquest tall de trànsit es mantindrà fins a la finalització dels treballs de neteja del vial. Amb motiu d’aquest acte es prohibirà l’estacionament de l’àmbit esmentat. 

Documents relacionats

ban carnestoltes infantil
  • imagen