La façana de l'Ajuntament de Manresa s'il·luminarà dimecres de color vermell amb motiu del Dia Internacional de les Cardiopaties Congènites

Amb aquesta iniciativa municipal es dona suport a la petició de l’Associació de Cardiopaties Congènites (AACIC) i la Fundació CorAvant per sensibilitzar sobre una malaltia cardiovascular que afecta més de 60.000 persones a Catalunya.

imagen

L’Ajuntament de Manresa se sumarà a la commemoració del Dia Internacional de les Cardiopaties Congènites i il·luminarà de color vermell la façana de l’edifici consistorial aquest dimecres, 14 de febrer, en horari de 18.30 a 22.30 h. D’aquesta manera, el consistori dona resposta a la petició de l’Associació de Cardiopaties Congènites (AACIC) i la Fundació CorAvant per mostrar el suport a les persones que pateixen aquesta malaltia cardiovascular.

Cada any, a Catalunya, neixen uns 600 infants amb cardiopatia, dels quals una tercera part necessitaran intervenció quirúrgica durant el primer any de vida. Les cardiopaties congènites són el grup més freqüent dins el de les malformacions congènites, 1 de cada 100 naixements.

A Catalunya, actualment, hi viuen més de 60.000 persones amb cardiopatia congènita o sorgida de la infància o la joventut, de les quals una tercera part són infants i adolescents.

Podeu consultar el manifest de l’AACIC –entitat que enguany celebrat el seu 30è aniversari- en aquest enllaç

Documents relacionats

manifest cardiopaties congenites
  • imagen