Treballs de millora de la vorera del carrer Puigterrà de Baix, entre els números 5 i 13

A partir de dijous es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Puigterrà de Baix, entre el carrer Bonsuccés i la carretera de Vic.

L’Ajuntament de Manresa informa que, dins les Actuacions del Pla de Millora de l'Espai Públic 2023 - actuacions en espais de vianants, el pròxim dijous 29 de febrer, s'iniciaran els treballs de millora de la vorera del carrer Puigterrà de Baix, entre els números 5 i 13, entre el carrer Bonsuccés i la carretera de Vic.

 

Amb motiu d'aquests treballs, que tenen una durada de tres setmanes,  les afectacions a la mobilitat seran les següents:

  • Avui dimarts 27 de febrer s'han iniciat els treballs previs a l'inici d'obra, treballs consistents en cales de prospecció de serveis i instal·lacions provisionals de la xarxa de subministrament d'aigua potable.


  • A partir de dijous 29 de febrer, es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Puigterrà de Baix, entre el carrer Bonsuccés i la carretera de Vic. Es mantindrà l'accés i sortida dels guals des dels extrems del vial afectat.


  • Es prohibirà l'estacionament del carrer Bonsuccés proper a la cruïlla amb carrer Puigterrà de Baix (zona blava)