La Transéquia rep el segell B Greenly com a esdeveniment sostenible

  • L’Ajuntament de Manresa aposta per esdeveniments sostenibles i contribueix a la consecució d’aquest distintiu

  • La Transéquia cada any genera una tona de residus que es reciclen al 100%

imagen

La Transéquia destaca des de fa anys pels valors de solidaritat i compromís amb el territori. Enguany, en el marc de 'Manresa, Ciutat Europea de l'Esport', l'Ajuntament de Manresa ha encarregat una auditoria a l’empresa B Greenly per poder certificar que la Transéquia, com a esdeveniment esportiu popular multitudinari, és sostenible. El segell B Greenly s’atorga a esdeveniments que contribueixen a reduir els impactes negatius generats al medi ambient

Aquest segell reconeix la Transéquia com a esdeveniment que durant el seu disseny, organització i producció ha fet que el seu impacte mediambiental sigui el menor possible, a la vegada que respecta els àmbits econòmics i socials en els que participa.  

B Greenly analitza, avalua i audita tota classe d’esdeveniments basant-se en una metodologia regulada pels principals actors de referència mundial en matèria de sostenibilitat. Entre d’altres, han rebut el segell B Greenly esdeveniments com Premis Empresa de l’Any d’El Periódico, el World Sustainable Development Summit o la caminada a Manresa Fem el Camí.

La Transéquia és un esdeveniment imprescindible de la Catalunya Central i que entrellaça valors com l’esport, la natura, la solidaritat i el territori, tenint sempre present el respecte al medi ambient i el voluntariat. Un esdeveniment que fa 40 anys que mobilitza a molta gent de la comarca i que genera una tona de residus, però gràcies a l’esforç de participants i voluntaris s’aconsegueix reciclar al 100%.

La Transéquia es durà a terme diumenge 3 de març i, organitzada per la Fundació Aigües de Manresa-Junta de la Séquia (Parc de la Séquia), espera superar la xifra de participants de l’any passat.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web https://www.transequia.cat/ o podeu contactar telefònicament (93 877 22 31) o bé mitjançant correu electrònic (reserves@parcdelasequia.cat).

 

(*) Peu de foto: La Transéquia, un festa de l'esport que respecta el medi ambient

Documents relacionats

  • imagen