La Policia Local de Manresa completa la renovació de la flota de cotxes patrulla amb tres vehicles nous

Substitueixen tres vehicles que havien exhaurit el termini de rènting, que es tramita amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Municipis per estalviar costos.

imagen

Des de primers de març la Policia Local de Manresa disposa de tres nous vehicles patrulla, que vénen a substituir tres cotxes patrulla que ja havien exhaurit el termini previst al contracte de rènting. Aquest vehicles, tres Nissan Qashqai, s’afegeixen al tres Seat Altea que van entrar en servei el mes de juliol substituint altres tres cotxes patrulla que també havien finalitzat el seu cicle.

Amb aquests nous Nissan Qashqai, que disposen de tots els elements necessaris pel patrullatge, es tanca la renovació del parc dels sis vehicles patrulla que la Policia Local de Manresa té en règim de rènting, el qual ha estat tramitat per l’Ajuntament de Manresa amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Municipis, que va fer la petició a nivell supramunicipal per tal d’estalviar costos.

A més d’aquests vehicles de rènting, la Policia Local de Manresa disposa d'altres vehicles propietat de l’Ajuntament: Una furgoneta – oficina mòbil, un vehicle tot camí, tres turismes sense logot ipar –un d’ells amb un equip mòbil de radar-, sis motocicletes patrulla i sis escúters patrulla. 

Documents relacionats

  • imagen