Se suspèn l'acte de presentació de l'Agenda Urbana 2030

L’acte, previst per al pròxim dimarts 19 de març, queda suspès amb motiu de l’inici del període electoral per a les eleccions catalanes. El document es portarà a aprovació en el proper Ple municipal.

imagen

L’Ajuntament de Manresa informa que l’acte de presentació de l’Agenda Urbana 2030, previst per al pròxim dimarts 19 de març, queda suspès amb motiu de l’inici del període electoral per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig.

 

Tal com es va informar, es tracta d’un document estratègic elaborat amb la voluntat que les polítiques municipals i els projectes locals que s’implantin a Manresa en els pròxims sis anys ho facin tenint en compte els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’ONU i els Objectius de l’Agenda Urbana estatal.

 

Inclou 9 reptes i 38 accions que tenen per objectiu aconseguir una ciutat més sostenible en l’àmbit ambiental, però també econòmic i social. Aquestes accions estan pensades per fomentar, entre altres, la mobilitat sostenible, la preservació del patrimoni històric, cultural i arquitectònic de Manresa, i el desenvolupament i millora dels espais verds urbans i l’Anella Verda. També es posa el focus en la reducció de les desigualtats, la millora de la inclusió social i el foment de l’economia local competitiva i sostenible. A més a més, es fa èmfasi en el fet que les polítiques municipals tinguin en compte la participació ciutadana, la transparència, la perspectiva de gènere i l’avaluació de resultats.

 

L’Agenda Urbana 2030 es portarà a aprovació del Ple el pròxim dijous 21 de març. Podeu consultar-la en aquest enllaç.

Documents relacionats

  • imagen