L'Espai Jove Joan Amades acull una exposició de l’artista Íria Ramon Castell

Es tracta d’una mostra fotogràfica de materials d’artistes i d’ensenyaments artístics. Es pot visitar fins al 28 de març a ExpressArt, l’espai d'exposició gratuït per a joves artistes que ofereix la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Manresa.

 

imagen

A partir d’avui es pot visitar a l’Espai Jove Joan Amades (carrer Sant Blai, 14) una exposició fotogràfica a càrrec de l’actriu i artista emergent navarclina Íria Ramon Castell. La mostra és oberta fins al 28 de març a l'Espai ExpressArt, de dilluns a divendres de 16 a 19 h i els matins de dilluns, dimarts i dijous de 9 a 14 h.  

 

Íria Ramon mostra materials dels artistes que participaran demà, 20 de març, en la xerrada “Previnguts..Llums! càmera! Acció!”, amb l'assistència del director cinematogràfic manresà Gerard Quinto, del l’actor navarclí, Toni Soldevila Pérez i la mateixa Íria Ramon Castell. La proposta s’emmarca dins la programació de 30a edició de la Fira de l’Estudiant i en la 10a edició de l’Oficina Artística, que té l’objectiu d’apropar les arts escèniques i donar a conèixer les sortides professionals a les persones que s’hi vulguin dedicar.

Si ets jove i artista, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Manresa ofereix dos espais per exposar de forma gratuïta: l'Espai Jove Joan Amades (carrer Sant Blai, 14) i el Casal de Joves La Kampana (plaça d’Icària, s/n).

A més, també hi ha la possibilitat de dur a terme un taller artístic adreçat a persones joves. Per a més informació o per exposar a l’Espai ExpressArt, els joves interessats  poden sol·licitar-ho a a través del correu manresajove@ajmanresa.cat, o bé per telèfon al 93 877 13 60 i per WhatsApp al 676 664 142.

Documents relacionats

  • imagen