L'Oficina de Turisme estarà al Mercat d'Escapades de Barcelona per vendre experiències turístiques manresanes

El mercat, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, tindrà lloc des d’aquest divendres 20 de març al diumenge 22, a l’avinguda de la Catedral de Barcelona.

imagen

Divendres, dissabte i diumenge, 20, 21 i 22 de març, l’Oficina de Turisme de Manresa estarà present al primer Mercat d’Escapades organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, que tindrà lloc a l’avinguda de la Catedral de Barcelona, amb l’objectiu de vendre propostes turístiques de Manresa.

En aquest sentit es tracta d’una acció de venda directa al públic final, per la qual cosa s’han creat, juntament amb empresaris turístics de la ciutat, cin c idees diferents per fer i gaudir a la capital del Bages que combinen les visites culturals amb la gastronomia, l’enoturisme i les rutes per la natura

Cinc experiències manresanes

Una de les experiències és l’anomenada “Manresa, cor de Catalunya”, una proposta que inclou la visita guiada amb el mateix nom, acompanyada d’un tast de vins de la DO Pla de Bages. Aquesta proposta, que és la mateixa que s’ofereix cada dissabte a les 11h amb la col·laboració de Bagesterradevins i el Kursaal Espai Gastronòmic, es complementa amb la iniciativa “Escapada al Cor de Catalunya” que ofereix allotjament (a escollir per part del client), més dinars i visites a l’Oller del Mas i al Parc de la Sèquia.

Una altra de les experiències que es vendrà durant el Mercat d’Escapades és “Descobreix l&rsq uo;últim tram del Camí Ignasià”, un recorregut guiat que finalitzarà amb una visita a la Cova de Sant Ignasi. El guiatge es realitza en col•laboració amb Dinamic Guies de Muntanya.

“A cavall pel segle XIV” és la quarta iniciativa, suggerida pel Grup Josep Guardiola, en la que s’ofereix una ruta a cavall, un dinar al centre històric de Manresa i una visita al Centre d’Interpretació del Carrer del Balç.

Finalment, la cinquena proposta és “Un dia a la Manresa ignasiana”, un itinerari guiat pels espais que recorden l’estada de Sant Ignasi a la ciutat, acompanyada d’un dinar al Kursaal Espai Gastronòmic i una visita al celler Oller del Mas.

Propostes per fer durant tot l’any

La finalitat és, no solament oferir aquests productes al Mercat d’Escapades, sinó qu e estiguin disponibles tot l’any a l’Oficina de Turisme de Manresa.

Les experiències es vendran a un preu per a dues persones i funcionarà com a “caixa regal”. L’usuari que compri els paquets turístics, haurà de contactar prèviament amb l’Oficina de Turisme per reservar les dates en les quals vol gaudir de la proposta. A més, durant el Mercat d’Escapades, els productes es vendran aplicant un descompte especial vàlid només pels dies de mercat.

Documents relacionats

  • imagen