L'Ajuntament de Manresa homenatja Remei Suñé Codina pel seu centenari

Divendres passat, l’alcalde Marc Aloy i la regidora Mariona Homs li van lliurar un obsequi i un ram de flors en nom del consistori


 

imagen

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la regidora de Drets Socials i Persones Grans de l’Ajuntament de Manresa, Mariona Homs Alsina, van visitar divendres passat Remei Suñé Codina, per felicitar-la pels seus cent anys i li van lliurar un ram de flors i un obsequi en nom del consistori. 

La visita es va celebrar a la Residència Mont Blanc, on l’homenatjada va estar  acompanyada de familiars i professionals del centre que no es van voler perdre aquesta celebració tan especial. 

Remei Suñé Codina va néixer el 5 d’abril de 1924 a Lladurs (Solsonès). Va venir a viure a Manresa l’any 1957. Residia al carrer Jaume d’Arters, des d’on va veure la construcció de l’Institut Lacetània i la UPC.

És soltera, amb diversos cosins i nebots, molts dels quals viuen a Riner (Solsonès). Durant la seva vida laboral va treballar de pagesa i més tard va exercir l’ofici de carnissera a una botiga del carrer Barreres.

Al llarg de la seva vida, entre les seves aficions destaca les excursions amb moto (vespa), fer caminades, buscar bolets, atendre la seva família i cuidar gats, atès que sempre ha estat una persona molt sensibilitzada amb l’atenció als animals.

 

(*) Peu de foto: Remei Suñé va rebre la felicitació de familiars i amics pels seus 100 anys

Documents relacionats

  • imagen