Manresa acull aquest dissabte la final de la Divisió d’Honor entre els millors equips d’escacs de Catalunya

La competició forma part de la programació de Manresa, Ciutat Europea de l’Esport 2024 i se celebrarà a partir de les 16.30 h al Museu de l’Aigua i el Tèxtil de Manresa. La final tindrà la participació dels 8 millors equips classificats en una edició en què l’enfrontament entre el Platja d’Aro i el Colon Sabadell decidirà el campió d’enguany.

 

imagen

Manresa serà aquest dissabte, 13 d’abril, la capital de l’esport dels escacs de Catalunya. Tot està a punt per a la celebració a les instal·lacions del  Museu de l’Aigua i el Tèxtil de la Final de la Divisió de la Lliga Catalana d’Escacs, un esdeveniment que forma part de la programació de Manresa, Ciutat Europea de l’Esport 2024

A partir  de les 16.30 h, els millors equips de Catalunya disputaran les finals que dilucidaran la classificació d’aquesta temporada. L’enfrontament de més interès per a les persones aficionades als escacs serà la lluita pel primer i segon lloc del campionat entre els equips Platja Aro i Colon Sabadell.

La resta de la classificació es decidirà amb els enfrontaments Sant Andreu – Barberà (3r – 4t lloc); Ateneu Colon – Figueres (5è – 6è lloc); i Barcelona – Cerdanyola  (7è – 8è lloc).

Un cop acabada la competició, la cloenda i el lliurament de premis comptarà amb l’assistència del president  de la Federació Catalana d’Escacs, José Claudio Viñas i Racionero; i el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manresa, Anjo Valentí Moll. 

Aquest esdeveniment està organitzat per la Federació Catalana d’Escacs, conjuntament amb l’Ajuntament de Manresa i l’entitat manresana Escacs Catalònia Club, i compta amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Documents relacionats

  • imagen