Segona cita de la Batalla de Bandes, demà a l'Oficina Jove del Bages

Dissabte passat es va dur a terme la primera ronda del concurs la Batalla de Bandes, una iniciativa impulsada per l’entitat Vintcatorze i emmarcada dins el Consell de Joves de la ciutat.

imagen

L’Oficina jove del Bages (Espai Joan Amades) celebrarà demà, a les 18.30 h, la segona cita de la Batalla de Bandes amb la participació dels grups The wends, rock alternatiu i garage; Theory of edless dream, rock, metal; Psychodrome, amb l’estil indie, grunge, rock alternatiu, surf rock; i de VDK, punk-rock espanyol i rock americà. 


La primera cita es va celebrar dissabte passat amb l’actuació dels grups Made in hell, The Homicide, Bring’em down i Skimming the edge. Els grups van començar a tocar a les 18.30 h. i va finalitzar a les 23.00 h. del vespre. En total es van recollir 77 vots que es van repartir entre aquestes quatre bandes. No es donarà a conèixer el guanyador fins que no hagin actuat totes les bandes.

Amb aquesta proposta de la Batalla de Bandes, adreçada a joves de 16 a 22 anys, es vol donar l’oportunitat que grups integrats per gent jove puguin tocar i, alhora, fomentar la música com a forma de cultura.

Petit resum de les bandes que van actuar dissabte passat

Made in hell: El seu estil musical es defineix com a heavy metall clàssic. El grup està integrat per Eduard Palou, Adrián Garcia, Jordi Martinez, Fernando Gorba i Llorenç Mitjans .

The Homicide: El seu estil musical és Thrash/Death i està integrat per Javier Massoti, David Marin i Jesús Gil.

Bring’em down: El seu estil musical és punck rock i rock alternatiu. Està integrat per Xavi Bardaji, Pep Molina, Oscar Forment i Miguel Soriano.

Skimming the edge: Estil metalcore/hardcore. Els integrants són Cristian Torrente, Víctor Pelegrí, Pau Hontangas, Gerard Manchado i Xavier Comino.

Recordatori funcionament del concurs i premis

El concurs consta d e dues fases, la primera consisteix en un concert en directe a l’Oficina jove del Bages, on el guanyador es decideix mitjançant el vot del públic. Un cop totes les bandes hagin actuat, les tres bandes més votades passaran a la final del concurs i hauran d’actuar de nou per decidir qui aconseguirà cada un dels premis. Els guanyadors es decidiran amb l’ajuda d’un jurat i amb la col·laboració del públic. Els premis son:

- 1r Premi: 2 temes gravats en un estudi professional
- 2n Premi: Xec-regal en material musical per valor de 200€
- 3r Premi: Xec-regal en material musical per valor de 100€

Per tal de desenvolupar el projecte s’ha comptat amb la col·laboració d’empreses com: Sònica Manresa, Solans música i Sibelius, entre altres.

A banda del concert de demà, els propers concerts estan previstos per als dies 28 de març i el 4 d’abril.

Per més informació: www.manresajove.cat

Documents relacionats

  • imagen