L'Ajuntament de Manresa homenatja Pilar Huguet Viñals pel seu centenari

L’alcalde Marc Aloy i la regidora Mariona Homs li van lliurar un obsequi i un ram de flors en nom del consistori

imagen

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la regidora de Drets Socials i Persones Grans de l’Ajuntament de Manresa, Mariona Homs Alsina, van visitar ahir dilluns Pilar Huguet Viñals, per felicitar-la pels seus cent anys i li van lliurar un ram de flors i un obsequi en nom del consistori. 

La visita es va celebrar al carrer Pep Ventura, on resideix. L’homenatjada va estar acompanyada de tota la seva família que no es va voler perdre aquesta celebració tan especial. 

Pilar Huguet Viñas va néixer a Manresa el 15 d’abril de 1924. Ha viscut gairebé sempre a Manresa, primer al carrer Santa Llúcia, després al carrer Joc de la Pilota i els darrers 30 anys al carrer Pep Ventura. Durant la Guerra Civil va viure dos anys a Fontsagrada (Pallars Jussà).

És vídua, té dues filles, 5 nets i 6 besnets. Durant la seva vida laboral va fer de modista i va treballar per l’empresa Quatrecasas. Entre les seves aficions destaca les tasques a la llar, especialment la cuina i la costura. Li encanta també veure l’esbart manresà on ballen els seus nets.  

 

(*) Peu de foto: Pilar Huguet Viñals va rebre l'escalf de la família pels seus 100 anys

Documents relacionats

  • imagen