Més de 700 persones han visitat la Fira de l'Ocupació del Bages, que supera les 200 ofertes de feina

S'ha mantingut la bona xifra d’empreses assistents amb la participació de 25 companyies de diferents sectors de la comarca.

imagen

El Museu de l’Aigua i el Tèxtil de Manresa ha estat l’escenari durant tot el dia d’una nova edició de la Fira de l’Ocupació del Bages. Més de 700 persones s’han acostat a l’espai per conèixer en primera persona les més de 200 ofertes de feina que s’oferien en el marc de la fira. Un total de 25 empreses de la comarca han mantingut la bona tendència dels darrers anys i han participat, a través dels equips de recursos humans, en un certamen en què busquen captar el talent del territori a partir de les demandes de feina que tenen i han rebut un públic divers, amb perfils diferents i format.

 

En el marc de la visita a la fira, l’alcalde de Manresa, Marc Aloy ha apuntat que “la fira es consolida any rere any i esdevé una eina per encaixar les demandes de les empreses amb la cerca de feina per part de la gent jove”. Per la seva part, la presidenta de la Cambra de Comerç de Manresa, Sílvia Gratacós, ha destacat “que la majoria d’empreses repeteixen i això explica l’èxit de la fira que els permet captar el talent que els cal”. El certamen es complementa amb una àmplia oferta d’activitats entre les quals destaquen l’oportunitat de tenir una foto per utilitzar al currículum, una dinàmica per posar a prova les competències, entrevistes breus o un espai de networking i coneixement entre les mateixes empreses participants, entre d’altres.

 

Les empreses que han participat enguany a la fira són Remosa, Tous, Deporvillage, Fundació Althaia, Ausa, Oliva Torras, Thor Especialidades, Masats, Aigües de Manresa, Larsa – Montserrat, Avinent Group, Grup Supermercats Rojas – Spar, Gremi d’Instal·ladors del Bages i el Berguedà, Fundació Ampans, Casa Ametller, Carrefour, Viscola, Denso, Cots i Claret, Sant Andreu Salut, Grup Vilà Vila, Supermercats Llobet, Forminsa, Casa Mas i Leroy Merlin.

 

La setena edició de la fira s’emmarca en la Setmana de l’Ocupació, promoguda per l’Ajuntament de Manresa, a través de ProManresa, i la Cambra de Comerç de Manresa, amb activitats fins dimecres de la setmana vinent i amb una molt bona participació. Demà es presentarà l’estudi Oferta laboral del Bages, una publicació que analitza la informació de les ofertes del mercat de treball publicades en els principals portals d'internet al llarg dels darrers dos anys. L’acte, obert a tota la ciutadania, tindrà lloc a les 12 del migdia a la sala d'actes del Centre Cultural el Casino.


(*) Peu de foto: assistents consultant el tauler d'ofertes laborals a la Fira de l'Ocupació.

Documents relacionats

  • imagen