Afectacions de trànsit per treballs d’Aigües de Manresa a diversos punts de la xarxa de clavegueram de la ciutat

Els treballs es faran demà als carrers Caputxins, Era de l’Huguet, Font i Poeta Mistral

L’Ajuntament de Manresa  informa que demà, dijous 9 de maig, Aigües de Manresa farà actuacions de manteniment a la xarxa general de clavegueram de diversos punts de la ciutat, amb les afectacions al trànsit següents:

  • Carrer Caputxins, a l'altura del carrer Saleses: amb motiu dels treballs d'inspecció de la xarxa de clavegueram, es prohibirà l'estacionament per mantenir el trànsit de vehicles.

 

  • Carrer Era de l'Huguet: amb motiu de la neteja de la xarxa de clavegueram es tallarà el trànsit de vehicles a partir de les 9.15 h i amb una durada prevista d’1 hora.


  • Carrer de la Font, al tram entre el carrer Llibertat i el carrer Creu Guixera: amb motiu de la neteja de la xarxa de clavegueram es tallarà el trànsit de vehicles a partir de les 10.45 h, aproximadament, i la durada prevista és d’1 hora.


  • Carrer del Poeta Mistral, al tram entre el carrer Barcelona i el carrer Girona: amb motiu de la neteja de la xarxa de clavegueram es tallarà el trànsit de vehicles a partir de les 12 h, aproximadament,  i la  durada prevista és d’1 hora.