Els participants del taller de videocurrículum finalitzen el curs editant les seves presentacions

La regidora Àuria Caus ha visitat avui el alumnes del taller que s’ha dut a terme a l’Oficina Jove del Bages i que té com objectiu facilitar la recerca de feina. L’etapa final del curs és la gravació els videocurrículums que els participants podran presentar a les empreses que creguin convenient.

imagen

El taller de videocurrículum, organitzat per l’Oficina Jove del Bages, ha comptat amb la participació de 6 persones d’entre 20 i 35 anys que han completat la formació que acaba aquest dijous, 26 de març, dia en què rebran el seu diploma acreditant el compliment de la formació.

La classe d’avui ha comptat amb la visita de la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Manresa, Àuria Caus, que com ha fet amb d’altres tallers i activitats impulsats per la seva regidoria ha volgut dialogar amb els alumnes participants i conèixer el seu parer sobre aquesta iniciativa formativa, la qual, segons la regidora, “ha estat una bona oportunitat per adquirir coneixements innovadors que han de servir per posicionar-se en el mercat laboral”.

Per la seva part, l’alumnat han tingut paraules d’agraïment per a la regidora, el professorat i la tècnica de l’Oficina Jove del Bages pel suport rebut i per haver pogut desenvolupar el taller de forma òptima. Els professorat que ha impartit aquest curs ha estat: David Fernández, David Ribera, Maite Uró i Alba Carretero.

Els espais escollits pels alumnes per fer les gravacions han estat la Residència d’avis Sagrada família, l’Oficina de Turisme, Hotel 1948, Ludoteca Ludugurus, estudi fotogràfic. Els finalistes tindran la producció editada del seu currículum per poder-la presentar a les empreses que creguin convenient.

Aquesta formació, que va començar el 24 de febrer, s’ha portat a terme a la Oficina Jove del Bages, a l’equipament Joan Amades, amb l’objectiu de facilitar una eina original i innovadora de presentació per la recerca de feina a emprenedors, professionals i persones en general.

El videocurrículum es una forma creativa de mostrar habilitats i competències a l'hora de buscar feina posant l’èmfasi en la comunicació verbal i no verbal. Durant el curs els alumnes inscrits han après a definir la teva trajectòria professional i a explicar-la davant la càmera.

Amb l’ajut de tutors i experts en la gravació i edició de vídeos, així com de professionals de diferents àmbits ( món de la interpretació, la inserció laboral, de la imatge i so, els participants han dissenyat i gravat un viedocurrículum personalitzat.

Documents relacionats

  • imagen