La Diputació clourà a Manresa les jornades per conèixer les novetats fiscals i laborals de les entitats esportives

L’acte es celebrarà aquest dijous al vespre a l’Auditori de l’Ateneu les Bases i comptarà amb la presència de l’alcalde i regidor d’Esports, Valentí Junyent. Les persones interessades a participar es poden inscriure al correu electrònic comaam@diba.cat

Aquest dijous, 26 de març, de 19.30 a 21.30 hores, a l’Auditori de l'Ateneu les Bases de Manresa es realitzarà la cinquena i última sessió del cicle de jornades: "Entitats esportives sense ànim de lucre: novetats fiscals i laborals", organitzades per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa.

L’objectiu de la sessió, adreçada a responsables d’entitats esportives i tècnics/es d’esports de la Catalunya central, és aportar informació concisa sobre les novetats comptables, fiscals i relatives als recursos humans de les entitats esportives, tot facilitant eines concretes.

L’acte de Manresa comptarà amb la presència de l’alcalde de Manresa i regidor d’Esports, Valentí Junyent, i el diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom.

Durant l’acte, hi haurà la intervenció de Ví ;ctor Garcia de Suport Associatiu que explicarà als assistents el nou context normatiu que afecta les entitats esportives i ajuntaments, amb noves obligacions comptables i fiscals i com afecten també a la gestió del voluntariat i de les persones contractades per les entitats esportives

Per la seva part, Roberto Malo de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya explicarà quina és la situació actual de les entitats esportives en relació a les inspeccions de la Seguretat Social. En acabar, hi haurà un torn de precs i preguntes.

Per assistir a la xerrada i degut a les limitacions d’aforament, cal confirmar l’assistència al següent correu electrònic comaam@diba.cat.

Aquest acte és el darrer que organitza Esports de la Diputació de Barcelona amb l’objectiu d’aportar informació concisa sobre les novetat s comptables, fiscals i relatives als recursos humans de les entitats esportives, després que en els darrers anys s’han produït destacables novetats en els processos d’inspecció de les relacions laborals i/o de voluntariat de les entitats esportives sense ànim de lucre, i després que el 27 de novembre de 2014 es va aprovar la Llei de l’impost de societats que derogava la llei 4/2004 anterior, eliminant l’exempció, en determinades condicions, de presentar la declaració d’aquest impost davant l’agència tributària.