L'Ajuntament de Manresa presenta l'Informe Social 2014 en una jornada sobre inclusió

Durant la jornada també s’han ofert eines de reflexió sobre la inclusió social i s’han exposat experiències d’innovació social davant dels reptes actuals.

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha presentat avui l’Informe Social 2014 durant la celebració d’una jornada sobre la inclusió social a la ciutat adreçada a professionals del sector públic i tercer sector, entitats i ciutadans en general, que ha tingut lloc a la sala d’actes de la Fundació Universitària de Manresa (FUB).

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha obert la jornada juntament amb la regidora de Serveis Socials, Acollida i Cooperació, Mercè Rosich. Posteriorment, la cap de servei de Serveis Socials, Sanitat i Programes, Montserrat Mestres; i Ramón Culleré, tècnic del Servei de Gerència, han exposat amb detall els continguts més rellevants de l’informe.

L’Informe Social 2014 és un document d’anàlisi i descripció dels aspectes més significatius de la realitat social de la ciutat, amb l’objectiu d’ajudar a entendre-la i millorar-la, des diferents àmbits. Durant la jornada també s’han ofert eines de reflexió sobre la inclusió social i s’han exposat experiències d’innovació social davant dels reptes actuals.

Miquel de Paladella, director d’UpSocial, ha parlat de models sostenibles i escalables d’acció social en una conferència que ha precedit a la taula en la que s’han exposat experiències d’inclusió social del tercer sector a Manresa, a càrrec d’entitats que formen la Xarxa d’Inclusió Social com la Fundació Rosa Oriol, la Fundació Apip-Acam, Creu Roja,Caritas i la Fundació Germà Tomàs Canet.

La jornada ha finalitzat amb una intervenció de la regidora de Serveis socials, Acollida i Cooperació en la qual ha destacat algunes de les conclusions que ofereix l’informe social 2014.

Cosulteu l’Informe Social 2014

Documents relacionats

  • imagen