Torna la Batalla de Bandes aquest dissabte amb noves propostes musicals

L’Oficina jove del Bages celebrarà aquest dissabte la tercera ronda d’aquest concurs que lidera l’associació Vintcatorze, i que té l’objectiu de fomentar la música entre la gent jove com una forma de cultura, de reconeixement personal i de treball en equip.

imagen

El concurs la Batalla de Bandes celebrarà la seva tercera trobada aquest dissabte, 28 de març a les 18.30h, a l ’Oficina Jove del Bages (Espai Joan Amades, c. Sant Blai, 14) amb la participació dels grups Arlet, versions de grups catalans, Txingao, versions, i Via Fora, ska, punk, i rock alternatiu.

La primera cita es va celebrar el 14 de març amb l’actuació dels grups Made in hell, The Homicide, Bring’em down i Skimming the edge. Els grups van començar a tocar a les 18.30 h. i va finalitzar a les 23.00 h. del vespre. En total es van recollir 77 vots que es van repartir entre aquestes quatre bandes.

El dissabte passat, dia 21 de març, es va dur a terme la segona ronda del concurs amb la participació de The Wends, Theory of endless dream, Psychodrome i VDK.

Aquesta iniciativa, liderada per l’entitat Vintcatorze i emmarcada dins el Consell de Joves de la ciutat, s’adreça a joves de 16 a 22 anys, amb la finalitat de donar l’oportunitat que grups integrats per gent jove p uguin tocar i, alhora, fomentar la música com a forma de cultura.

Recordatori funcionament del concurs i premis

El concurs consta de dues fases, la primera consisteix en un concert en directe a l’Oficina jove del Bages, on el guanyador es decideix mitjançant el vot del públic. Un cop totes les bandes hagin actuat, les tres bandes més votades passaran a la final del concurs i hauran d’actuar de nou per decidir qui aconseguirà cada un dels premis. Els guanyadors es decidiran amb l’ajuda d’un jurat i amb la col·laboració del públic. Els premis son:

1r Premi: 2 temes gravats en un estudi professional
2n Premi: Xec-regal en material musical per valor de 200€
3r Premi: Xec-regal en material musical per valor de 100€

Per tal de desenvolupar el projecte s’ha comptat amb la col·laboració d’empres es com: Sònica Manresa, Solans música i Sibelius, entre altres.

El proper i últim concert està previst pel dissabte 4 d’abril i comptarà amb les actuacions dels grups Aasometric, The chronickles i Rose of Death.

Per més informació: www.manresajove.cat.

Documents relacionats

  • imagen