La Torre Lluvià rep 348 visitants que es mostren encantades amb les obres que s'hi han realitzat

La jornada de portes obertes celebrada aquest dissabte i diumenge ha consistit en un circuit per l’edificació des del soterrani, la primera planta, que acull el Centre d’Interpretació de l’Anella Verda, i la resta de pisos de la casa senyorial.

imagen

Èxit de participació en les visites gratuïtes a la Torre Lluvià organitzades per l’Aj untament de Manresa aquest cap de setmana, dissabte i diumenge 28 i 29 d’abril. 348 persones han gaudit de l’àmbit exterior i interior d’aquesta joia modernista i n’han valorat molt positivament les obres realitzades.

La jornada de portes obertes ha consistit en un circuit en grup per l’edifici senyorial des del soterrani, la primera planta - que acull el Centre d’Interpretació de l’Anella Verda-, i la resta de pisos de la torre. La trobada ha inclòs les explicacions pertinents sobre l’estat en què es trobava l’edifici i les obres de rehabilitació que s’hi han dut a terme.

Les persones que han gaudit d’aquesta proposta han fet la vista en horari de 10 a 14 h el dissabte i diumenge, i de 17 a 19 h el dissabte (una hora de durada cada grup). Algunes han arribat en bicicleta des de la plaça sant Domènec i tots elles han fruït del bon temp s i d’una excel·lent panoràmica del Pla de Bages on aquesta joia modernista destaca en un espai idíl·lic com és el Camí de Rajadell amb unes vistes magnífiques sobre les muntanyes de Montserrat.

Documents relacionats

  • imagen