Els comerços de Manresa podran obrir els dies 30 de novembre i 28 de desembre

L’Ajuntament de Manresa ha acordat aquests dos dies extra d’obertura comercial autoritzada amb les associacions de comerciants locals perquè són dates de gran activitat comercial. El 30 de novembre és la Fira de Sant Andreu i el 28 de desembre coincideix amb la campanya de Nadal.

imagen

L’Ajuntament de Manresa, després de recollir les propostes de les associacions de comerciants locals, ha acordat que els dies 30 de novembre i 28 de desembre siguin les dues dates a afegir al calendari de festius amb obertura comercial autoritzada per a l’any 2014. 

S’han triat aquestes dates per la seva elevada activitat comercial ja que coincideixen amb la Fira de Sant Andreu (30 de novembre) i amb la campanya de Nadal.

La normativa recent en matèria d’horaris comercials, aprovada per la Generalitat a primers d’any, estableix que els establiments comercials podran romandre oberts deu festius l’any. D’aquests, vuit els fixa la Generalitat amb caràcter general, mentre que cada ajuntament ha de fixar els dos restants per al seu àmbit territorial municipal.

Els 8 dies que va establir la Generalitat per al 2014, d’aplicació a tot Catalunya, són els següents: 5 i 12 de gener; 6 de juliol; 12 d’octubre; 1 de novembre; 6, 8 i 21 de desembre.

Documents relacionats

  • imagen