L'Ajuntament i el Consell Municipal de Solidaritat ofereixen un curs sobre economia crítica

Amb el títol “Reflexionant sobre alternatives” el curs pretén ser una reflexió sobre possibles enfocaments econòmics alternatius al sistema capitalista actual. Tindrà lloc els propers dies 15, 22 i 29 abril a la Casa Flors Sirera. El curs és gratuït però cal inscripció prèvia.

Els dimecres 15, 22 i 29 d’abril de 19 a 21h a la Casa Flors Sirera (C/Saleses, 10) el Seminari d’Economia Crítica impartirà un curs titulat “Reflexionant sobre les alternatives”. El curs pretén ser un espai de reflexió sobre les alternatives al sistema capitalista actual per a què cada grup o persona pugui avançar en la construcció del seu propi projecte. La intenció és oferir un bagatge de reflexions que es converteixi en un instrument útil per als diversos grups que cerquen la transformació social, sense proporcionar receptes tancades per a ser adoptades.

El Seminari d’Economia Crítica Taifa el formem un conjunt de persones, provinents majoritàriament de les facultats d’economia. Proposen un enfocament de l’economia a favor de les persones i es desmarquen del discurs, més freqüent, d’una economia dominada pel pensament neoliberal i amb poca capacitat explicativa d’allò que succeeix en el si de la nostra societat. L’objectiu de la seva tasca és entendre la dinàmica d’aquesta societat per tal de poder participar en la transformació envers una societat ecològicament viable, més justa i satisfactòria per al conjunt de totes les persones.

Aquest curs s’emmarca dins el Pla de Sensibilització del Programa de Cooperació de l’Ajuntament de Manresa que rep el suport de la Diputació de Barcelona, i que es duu a terme amb la finalitat de promoure una ciutadania informada, crítica i participativa que contribueixi a construir una societat més justa, equitativa i sostenible.

El curs està organitzat per el Consell Municipal de Solidaritat i l’Ajuntament de Manresa, i és gratuït però cal inscripció prèvia. Per a més informació i inscripcions, cal escriure a casaflorsirera@altecom.cat o bé trucar al 938724496 els dilluns, dimecres i dijous d’11 a 14 o bé els dimarts i dimecres de 17 a 19h.