El Fòrum 2022 presenta una xerrada sobre el lideratge en la governança de les ciutats del futur

La conferència, a càrrec d’Àngel Castiñeira, tindrà lloc aquest dijous a les 7 de la tarda a la sala d’actes de la Fundació Universitària del Bages

Aquest dijous, 16 d’abril, tindrà lloc la conferència “Lideratge i valors en la governança de les ciutats al s. XXI” a càrrec d’Àngel Castiñe ira director de la Càtedra de Lideratges d’ESADE (URL), professor del Departament de Ciències Socials d’ESADE i director de l’Observatori de Valors de la Fundació Lluís Carulla.

L’acte, que tindrà lloc a les 7 de la tarda a la sala d’actes de la FUB, i forma part del cicle Ignàgora – Fòrum Manresa 2022, que té per objectiu aprofundir sobre com els valors ignasians poden contribuir al lideratge i a la governança de les ciutats del futur, concretament de la capital del Bages.

Castiñeira reflexionarà sobre com s’haurà d’actuar com a ciutat en el futur, les responsabilitats i compromisos que es voldran assumir davant del món, la imatge i el valor de marca que identifiqui la manera de servir els ciutadans, etc.

Durant l’acte el conferenciant defensarà que els valors són inseparables de la idea de projecte i exposarà allò que defineix avui el lideratge en la governança de les ciutats. Igualment exposarà que aquest fet va lligat a la capacitat de generar un projecte de vida col·lectiva de qualitat. I aquesta qualitat és inseparable dels valors.

El Fòrum Manresa 2022 és una iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Manresa, la FUB, la Fundació la Cova, la UOC i la UPC, que ha nascut amb la voluntat de créixer i desenvolupar projectes i línies d’actuació des d’ara i fins el 2022, vinculant a entitats ciutadanes i institucions. I així, des del coneixement i els valors trobar i construir propostes a partir del diàleg ciutadà.

La propera xerrada del cicle serà a l’Espai Sant Ignasi i és la següent:

Dijous 28 de maig a les 20h

“Com recorda Sant Ignasi la seva Manres a des del 1550”, a càrrec de Carles Marcet, sj. Membre de l’equip sj del Centre d’Espiritualitat de Manresa.

Lloc: Centre Internacional d’Espiritualitat Ignasiana (CIEI). Camí de la Cova, s/n.

Marcet farà una relectura pel que fa el Sant com a pelegrí, a la seva autobiografia, de l’any viscut a Manresa i que tant va marcar els seu itinerari posterior.