Demà uns seixanta infants gaudiran del projecte itinerant sociocultural "Somriures nòmades" a la Casa Flors Sirera

El projecte consisteix en un camió que viatge arreu del món oferint espectacle audiovisual basat en el circ, els pallassos i diverses arts escèniques per promocionar l’intercanvi i la creativitat entre grups d’infants.

imagen

Demà, dimecres, 15 d’abril a les 6 de la tarda, el camió itinerant del projecte sociocultural “Somriures nòmades” aparcarà durant una hora a la Casa Flors Sirera (c. Saleses, 10) per fer gaudir a una seixantena d’infants d’un espectacle ple de música i animació.

La finalitat de “Somriures nòmades” és afavorir l’intercanvi i la creativitat utilitzant les arts escèniques com a eina per a la transformació social. A Manresa la proposta ha estat promoguda per les entitats Ai Carai, que forma part de l’agrupació catalana d’animació infantil, i de “Somriures nòmades” i compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de la ciutat .

El president i promotor del projecte és l’educador social i animador Toti, Roger Tarroja, que té com objectiu donar la volta al món amb el camió Dream Warriors (lluitador de somnis), per sumar les aportacions de diferents artistes i col •lectius locals i internacionals i comunicar-se a través de l’espectacle i la música per tal de posar somriures als rostres dels més menuts.

Així, les actuacions són gratuïtes per tal que tothom, especialment les comunitats i les persones que tenen més dificultats per accedir a la cultura i l’art, puguin gaudir-ne. El projecte és nodreix, doncs, de les actuacions altruistes dels artistes i de la col·laboració desinteressada de persones o entitats que faciliten els desplaçaments.

Des de l’entitat “Somriures nòmades” es convida a qualsevol artista o companyia que tingui una idea, un número artístic o espectacle a unir-se al projecte i compartir el camí, o un part d’aquest, per fer que el missatge social i els somriures arribin a qualsevol indret del planeta.

Documents relacionats

  • imagen