L'11a edició del Ciutat de Manresa de ball esportiu rep aquest diumenge 200 parelles d'arreu de l'estat

El campionat es disputarà al Complex Esportiu Vell Congost, sota l’organització del Club de Ball Esportiu Swing Manresa

imagen

Per onzè any consecutiu, el Club de Ball Esportiu Swing Manresa amb el suport de l’Ajuntament de Manresa organitzarà aquest diumenge 19 d’abril, al Complex Esportiu Municipal Vell Congost, el trofeu Ciutat de Manresa 2015 de Ball Esportiu i de Competició, que preveu la presència d’unes dues-centes parelles vingudes d’arreu de l’estat.

Aquesta és la dotzena vegada que es presenta a la ciutat un esdeveniment d’aquestes característiques després del Campionat d’Europa Amateur Llatí del 2002, del Campionat d’Espanya Llatí del 2003, el Campionat de Catalunya del 2009 i dels Trofeus Ciutat de Manresa ininterrompudament des del 2007 fins aquest de 2015. Aquest fet, juntament amb la gran quantitat d’entrenadors, ballarins i èxits esportius aconseguits, fan de Manresa ciutat i capital de referència estatal en aquesta modalitat esportiva. La implicació i arrelament del Club de Ball Esportiu Swing Manresa amb la ciutat ha estat una constant amb el devenir dels anys.

La competició d’aquest diumenge és puntuable per al circuït de competicions del r&agrav e;nquing nacional en les modalitats de balls estàndards i balls llatins que es portaran a terme en dues pistes de forma simultània i que seran jutjades per 10 jutges nacionals.

Per aquesta ocasió es condicionarà i s’engalanarà el pavelló per a convertir-lo en unes fantàstiques pistes de balls on sonarà la música de forma ininterrompuda durant dotze hores. Les parelles participants provenen d’arreu de l’estat: les Illes Balears, Madrid, País Basc, València, Aragó, entre altres i, així com una àmplia representació catalana, des de 6 anys fins a totes les edats.

La competició començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins ben entrada la tarda amb les fases finals a partir de les 5 de la tarda, que serà el moment quan s’aconseguirà el punt més àlgid del torneig amb la participació de les millors parelles de les categories més altes de tot Espanya.

Durant tot el dia hi haurà un gran ventall de competicions en les categories juvenil, júnior, youth, adult, sènior i màxima categoria. Cada categoria té el seu espai i el seu moment, la qual cosa garanteix l’interès i el ritme de la competició durant tota la jornada.

El Trofeu Ciutat de Manresa arriba just una setmana abans del Campionat d’Espanya que se celebrarà a Granada els propers dies 25 i 26 d’abril, la qual cosa farà que moltes parelles arribin a Manresa amb un molt estat de forma. Serà també una bona ocasió per veure les parelles manresanes, algunes de les quals tenen moltes possibilitats per aconseguir campionats i llocs de privilegi a Granada.

Documents relacionats

  • imagen