El Campus Universitari de Manresa celebra aquest dissabte la jornada de portes obertes

Tots els visitants podran accedir a les diferents instal·lacions que conformen el mapa universitari de la capital del Bages

imagen

Aquest dissabte, 18 d’abril, de les 10 del matí fins a les 2 del migdia, el Campus Universitari de Manresa acollirà una nova edició de la jornada de portes obertes per tal que el futurs estudiants universitaris tinguin l’oportunitat de visitar les diferents instal·lacions i conèixer de primera mà l’oferta d’estudis i serveis que s’hi ofereixen. Tots els visitants podran accedir a la UPC Manresa, la UManresa-FUB, la Residència Universitària, la Clínica Universitària i la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa.

La jornada de portes obertes es fa de forma conjunta perquè els futurs estudiants tinguin la opció d’endinsar-se de forma complerta dins del teixit universitari de la ciutat i contemplar de manera global el conjunt d’espais que el conformen i, alhora, rebre orientació i assessorament personalitzat, comprovant que és un Campus proper i gens massificat.

També durant la Jornada de portes obertes hi haurà una actuació castellera dels Penjats el Campus i el regal d'una samarreta tècnica del Campus que es podrà recollir a la Biblioteca del Camp us Universitari de Manresa, amb un tiquet, després de la visita d'algun centre universitari.

El carnet del Campus celebra el seu segon aniversari amb descomptes especials

Coincidint amb aquesta jornada, el carnet del Campus celebra el seu segon aniversari. Un gran nombre d'establiments adherits al carnet oferiran durant tota la jornada ofertes especials per a tot aquell que visiti els establiments i s’acrediti amb el carnet del Campus.

Vermuts al 50%, entrades gratuïtes, regals, matrícules al 50%, suculents descomptes en tèxtil i calçat, ulleres a preus regalats o sessions de perruqueria a preus d’escàndol, són algunes de les propostes que el comerç manresà oferirà només aquest dissabte 18 d’abril als estudiants que disposen del carnet del Campus. Més informació a www.campusmanre sa.cat .

La iniciativa del Carnet del Campus va començar ara fa 2 anys per tal de establir vincles entre la comunitat universitària i el sector comercial de la ciutat. Dos anys després de la seva estrena, el carnet s’ha consolidat i ja compta amb més d’un centenar d’establiments adherits i més de 1.700 carnets en circulació.

Documents relacionats

  • imagen