El Campus Universitari de Manresa obre portes aquest dissabte per acostar-se als futurs estudiants

Les visites, que es podran fer de les 10 del matí a les 2 del migdia, tenen l’objectiu de donar a conèixer a estudiants i familiars l’oferta d’estudis i serveis universitaris de la ciutat.

imagen

El Campus Universitari de Manresa obre les seves portes aquest dissabte, 18 d’abril, per donar a conèixer l’oferta d’estudis i serveis i per ajudar a orientar els futurs estudiants universitaris. La jornada és la cloenda de la Fira de l’Estudiant, que s’ha fet aquests dies al Museu de la Tècnica, i enguany arriba a la tercera edició.

Durant el matí, de 10 a 14 h, els futurs universitaris podran estar en contacte directe amb la realitat del Campus i rebre orientació i assessorament personalitzat, comprovant que és un Campus proper i gens massificat.

La jornada de portes obertes s’organitza conjuntament entre tots els ens universitaris de Manresa per facilitar la descoberta, i es fa en dissabte per afavorir les visites familiars.  D’aquesta manera, es podrà visitar en un mateix dia la UManresa-FUB, la UPC Manresa, la Clínica Universitària, la Residència Universitària i la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM).

També durant la aquesta jornada de portes obertes hi haurà una actuació castellera dels Penjats el Campus i el regal d'una samarreta tècnica del Campus que es podrà recollir a la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa, amb un tiquet, després de la visita d'algun centre universitari.

Carnet del Campus amb descomptes especials també dissabte

El Carnet del Campus celebra el seu segon aniversari i ho farà aquest dissabte 18 d’abril, en el marc de la jornada de portes obertes del Campus Manresa. Un gran número d'establiments adherits al carnet oferiran durant tota la jornada ofertes especials per a tot aquell que visiti els establiments i s’acrediti amb el carnet del Campus.

Vermuts al 50%, entrades gratuïtes, regals, matrícules al 50%, descomptes en tèxtil i calçat, ulleres i sessions de perruqueria a preus reduïts són algunes de les propostes que el comerç manresà oferirà només aquest dissabte 18 d’abril als estudiants que disposen del carnet del Campus.

La iniciativa del Carnet del Campus es va posar en marxa el 2013 per tal de establir vincles entre la comunitat universitària i el sector comercial de la ciutat. Dos anys després de la seva estrena, el carnet s’ha consolidat i ja compta amb més d’un centenar d’establiments adherits i més de 1.700 carnets en circulació.

Documents relacionats

  • imagen