El Consell Municipal de l'Esport fa balanç de la temporada i pren el pols de l'esport manresà

Durant la reunió, l’alcalde i regidor d’Esports, Valentí Junyent, ha anunciat que la 44a edició de la Nit de l’Esportista tindrà lloc el 26 de juny al Teatre Kursaal.


imagen

El Consell Municipal de l’Esport s’ha reunit aquest dijous a l’auditori de la Plana de l’Om amb l’assistència de l’alcalde i regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Valentí Junyent, i prop de mig centenar de persones que representaven unes 30 entitat esportives de la ciutat. 

Valentí Junyent ha presentat un balanç i les previsions de la temporada 2013-2014 en el terreny esportiu i ha avançat algunes dades sobre la 44a edició de la Nit de l’Esportista, que enguany estarà organitzada pel Club Gimnàstic Manresa conjuntament amb l'Ajuntament de Manresa i que tindrà lloc el 26 de juny al Teatre Kursaal. Igualment, s’ha convidat a les entitats assistents a presentar candidatures per als guardons que es lliuraran durant la Nit. 

Durant la reunió, també s’ha presentat un resum detallat de les subvencions concedides als diferents clubs esportius municipals. 

Finalment, la cap de Servei de l’Àrea de Serveis a les Persones, Sílvia Saura, ha fet un repàs de les instal•lacions esportives municipals oferint les principals xifres, com el nombre d’usuaris que els utilitzen o els entrenament i les competicions que hi tenen lloc.

Documents relacionats

  • imagen