El Campus Manresa rep més de 600 visitants durant la Jornada de Portes Obertes

Èxit rotund durant la jornada de portes obertes dels centres universitaris i equipaments del campus de la ciutat. Aquest dissabte, més de mig miler de persones s’han interessat pels estudis que s’ofereixen a la capital del Bages i pels diferents equipaments universitaris.

imagen

Famílies vingudes de diferents punts de Catalunya, de la resta de l’Estat i de França han visitat aquest dissabte el Campus Manresa per tal d’informar-se sobre els estudis que s’hi ofereixen i les instal·lacions de què es disposa.

Més de 500 persones s’han apropat a la Umanresa-FUB, duplicant d’aquesta manera la xifra de l’anterior edició (250). De les visites destaca el nombre de famílies franceses, unes 42 en total, que se sumen als més de 70 que ja van visitar la institució en les portes obertes del mes de febrer adreçades a aquest col·lectiu.

Per la seva banda, la UPC Manresa va acollir prop d'un centenar de persones que es van interessar pels diferents estudis que s'hi ofereixen. El professorat i els alumnes del centre van acompanyar als interessats per les instal·lacions i els van mostrar els diferents espais així com també els van informar sobre els avantatges d’estudiar al campus manresà.

Els diferents equipaments també van obrir les seves portes amb gran assistència de visites. La Biblioteca del Campus Universitari, ubicada a l’antic Escorxador, va rebre més de 150 visites durant tot el matí i més de 50 persones van visitar la residència universitària de Manresa.

El regidor d'Ensenyament i Universitats de l'Ajuntament de Manresa, Antoni Llobet; el director general de la Fundació Universitària Bages (FUB), Valentí Martínez; i la directora de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM) de la Universitat Politècnica de Catalunya, Rosa Argelaguet; també han participat en aquesta jornada.

Activitats paral·leles, com les actuacions de la colla castellera Penjats del Campus, en les diferents instal·lacions, van acabar d’arrodonir la jornada.

Documents relacionats

  • imagen