L’Oficina Jove del Bages tanca una setmana d'activitats dedicada als estudis artístics

Un centenar de joves van assistir la setmana passada a la xerrada “Sóc Artista, i tu?, en la qual l’artista bagenc Quim Moya va mostrar la seva obra i va explicar com s’ha fet un lloc en el món professional

imagen

Durant la setmana del 13 al 17 d’Abril l’Oficina Jove del Bages s’ha convertit en l’Oficina Artística per tal d’oferir als joves informació i orientació sobre els estudis artístics. Aquesta activitat, per segon any consecutiu, s’ha desenvolupat dins la programació dela Fira de l’estudiant i té l’objectiu de donar valor i presència els ensenyaments artístics, dignificant la feina dels artistes i intentant engrescar al col·lectiu de joves que volen cursar estudis relacionats amb les diferents disciplines.

El passat dilluns 13 d’Abril en Quim Moya va oferir una xerrada Sóc Artista, i tu? de la qual van poder gaudir gairebé un centenar de joves, que van venir del batxillerat artístic de l’Institut Lluís de Peguera de Manresa, del Pere Fontdevila de Gironella i alguns a títol individual.

En Quim Moya va explicar la seva trajectòria com a artista, des dels seus inicis, fins avui, que pot dir que viu de la seva professió: Ser artista. A través de fotografies i dibuixos va mostrar la seva obra de projecció tant nacional com internacional i també va parlar d’alguns projectes personals, com Cal Gras, una residència d’artistes.

Talent, creativitat, educació emocional són paraules amb les que va fer reflexionar i sacsejar les consciències dels nois i noies presents a la sala.

Per altra banda, l’Oficina Artística continua oferint durant aquesta setmana l’exposició de materials de consulta específics en ensenyaments artístics.

Documents relacionats

  • imagen