L'alcalde presideix el minut de silenci de l'Ajuntament de Manresa pel professor mort dilluns a un institut de Barcelona

Regidors i treballadors municipals l’han acompanyat en aquest acte per mostrar la solidaritat del consistori manresà als familiars de la víctima i dels ferits, així com a tota la comunitat educativa.

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, s’ha sumat aquest migdia al minut de silenci decretat pel president de la Generalitat, Artur Mas, com  a mostra de condol per la mort d’un professor a l’Institut Joan Fuster de Barcelona aquest dilluns.

Han acompanyat l’alcalde els regidors de Cultura i Barris, Joan Calmet; d’Urbanisme, Paisatge i Mobilitat, Ramon Bacardit; d’Hisenda i Governació, Josep Maria Sala i d’Habitatge i Comarca, Miquel Davins; i també la regidora de Sanitat i de Serveis Socials, Acollida I Cooperació; Mercè Rosich; a banda de diversos treballadors municipals.

Amb aquest acte, convocat també per l’Associació Catalana de Municipis i la Federació Municipis de Catalunya, han volgut traslladar la solidaritat de l’Ajuntament de Manresa als familiars de la víctima i dels ferits, així com a tota la comunitat educativa.

Prèviament, a les 11 del matí, l’alcalde també ha assistit al minut de silenci que s’ha fet a les dependències dels Serveis Territorials d’Ensenyament a la Catalunya Central, situades a la carretera de Vic, pels tràgics fets ocorreguts aquest dilluns a l’institut barceloní.

En compliment del decret signat pel president Artur Mas que declara dol oficial a tot el territori català, les banderes de l’Ajuntament de Manresa també onejaran a mig pal fins a les 12 de la nit d’aquest dimarts.

Documents relacionats

  • imagen