El concurs Batalla de Bandes disputarà la gran final aquest dissabte a la Plaça Europa

Les tres bandes finalistes del concurs organitzat per l’entitat Vincatorze i el Consell de Joves de Manresa són Via Fora, Skimming the edge i AAsometric i actuaran a partir de les 18.30 de la tarda.

imagen

La Plaça Europa de Manresa acollirà aquest dissabte la gran final del concurs Batalla de Bandes. Els grups Via Fora, Skimming the edge i AAsometric es disputaran en primer en lloc a pa rtir de dos quarts de set de la tarda. La final consisteix en l’actuació en directe dels tres grups i també l’actuació del grup Metalmilita que fa un Tribut a Metàlica. Els guanyadors els decidirà un jurat integrat per gent del món musical i amb una llarga trajectòria dins l’àmbit.

El concurs Batalla de Bandes va arrencar el passat 14 de març i va finalitzar el 4 d’abril, amb la participació d’un total de 14 bandes d’estil molt diversos. Des de formats més acústics a heavy metall clàssic passant per ska, surf rock, indie, rock americà, etc. Totes les bandes van poder tocar a l’Oficina Jove del Bages ( Espai Joan Amades) els seus temes o bé versions. En finalitzar les actuacions el vot del públic era qui decidia la banda guanyadora.

Després de totes les actuacions, la classificació de le s bandes va ser la següent; Via Fora (41 vots), Skimming the edge (36 vots) i Aasometric (28 vots), que va ser els tres grups més votats. Les classificació de les següents bandes ordenades per nombre de vots van ser: Txingao, Theory of endless dream, Arlet, Psychodrome, Made in hell, Bring ‘em down , The Wends, The Homicide, VDK, The Chonickles i Rose of death.

La Batalla de bandes és una iniciativa liderada per l’entitat Vintcatorze i emmarcada dins les activitats impulsades pel Consell de Joves de la ciutat. El concurs s’ha adreçat a joves de 16 a 22 anys, amb la finalitat de donar l’oportunitat que grups integrats per gent jove puguin tocar i, alhora, fomentar la música com a forma de cultura.

Premis

1r Premi: 2 temes gravats en un estudi professional
2n Premi: Xec-regal en material musical per valor de 200€
3r Premi: Xec-regal en mate rial musical per valor de 100€

El projecte ha comptat amb la col·laboració d’empres es com: Sònica Manresa, Solans música i Sibelius, entre altres.

Per més informació: www.manresajove.cat.


Documents relacionats

  • imagen