Bon ritme de venda d'entrades per a la representació adaptada del musical "Els miserables" al carrer del Balç

L’obra, que porta per títol “El carrer dels Miserables”, es representarà aquest cap de setmana. Les entrades anticipades disponibles tenen un preu de 5 euros i es poden comprar per Internet o les taquilles del Kursaal.

imagen

La representació adaptada del musical “Els miserables” que tindrà lloc aquest cap de setmana al carrer del Balç està despertant una forta expectació i ja s’ha venut gairebé el 50% del total de l’aforament previst que estava a la venda de forma directa a les oficines del mateix Centre d’Interpretació. La resta d’entrades disponibles es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o bé a través d’Internet a la pàgina www.kursaal.cat

Aquest espectacle s’emmarca dins les activitats organitzades pel carrer del Balç amb l’objectiu de donar a conèixer i dinamitzar aquesta joia patrimonial de la ciutat de Manresa. En aquesta ocasió la música pren protagonisme amb l’espectacle “El carrer dels Miserables” una representació adaptada del musical “Els miserables”, compost el 1980 pel compositor francès Claude-Michel Schönberg i basat en la novel·la homònima de Victor Hugo i escrita el 1862.

L’adaptació musical d’aquesta obra és possible gràcies als 80 participants de les escoles de música Esclat de Manresa, Escola Municipal de Música de Sallent, Escola Municipal de Música d'Artés, així com actors, regidors i tècnics que hi participaran a títol individual.

Novament el carrer del Balç esdevindrà un escenari ideal per acollir aquesta idea. L’ entorn del carrer medieval per si sol transportarà a l'espectador a la misèria que els protagonistes de la història van viure. L'espectacle transcorre per racons de tot el carrer medieval i el mateix centre d'interpretació, en un recorregut itinerant ple de dinamisme i que sorprendrà a tots els assistents.

L'obra té una durada d’una hora i es representarà el proper dissabte i diumenge en passis a les 17 - 17:30 - 18 - 18:30 - 19 i 19:30. Cada mitja hora i amb places limitades a 30 persones per passi.

El preu de les entrades anticipades és de 5 euros. El mateix dia també es podran adquirir les entrades directament al carrer del Balç a un preu de 8 euros, respectant l’aforament marcat .

Documents relacionats

  • imagen