L'Oficina de Turisme participa en un blog trip per presentar i potenciar visites i experiències a Manresa

El blog trip, organitzat per la Diputació de Barcelona, ha invitat 4 bloggers, que formen part de la comunitat de viatgers Minube, i que van estar ahir a Manresa per gaudir d’un programa de visites i activitats amb l’objectiu que després difonguin les seves impressions i experiències a través de les xarxes socials.

imagen

L’Oficina de Turisme de Manresa ha participat en un blog trip per tal de potenciar i promocionar visites i experiències a la capital del Bages. Per aquest motiu s’han invitat 4 bloggers que formen part de Minube (una comunitat de viatgers) que es dediquen a escriure reflexions i comentaris sobre els llocs que visiten i a difondre’ls a través de les xarxes socials.

Els quatre bloggers que participen en aquest blog trip, organitzat per la Diputació de Barcelona, són el fotògraf professional i viatger Ignacio Izquierdo; la periodista de Viatges del grup PRISA, Inés Fernández; la viatgera, Carmen Tiera; i el periodista Haritz Rodríguez. Tots ells expliquen les seves aventures en blogs on mostren fotos, gravacions, i expressen les seves vivències.

A Manresa, l’itinerari que van realitzar els quatre autors va començar a la l’Oficina d e Turisme on van ser rebuts per personal municipal. Després van anar a la basílica de la Seu on van realitzar una visita breu als espais principals i van fer-ne una valoració molt positiva.

En acabar, van gaudir d’un tastet teatralitzat a càrrec d’un actor de les visites “Amos, criats i històries d’amor al Balç”. El grup, que venia del País Basc, va mostrar un interès especial pel Camí Ignasià.

Posteriorment, la comitiva va anar a al local d'MBICI per recollir bicicletes i dirigir-se a l’Oller del Mas on van realitzar una visita i van degustar un tast. Finalment van dinar al Pitch and Putt del mateix Oller del Mas.

Documents relacionats

  • imagen