El concurs d'Instagram de la 1a Marxa del Pelegrí ja té guanyadors

Una bella fotografia del camí ignasià amb la muntanya de Montserrat al fons, realitzada per @sandra_mart, aconsegueix el primer premi. Les fotografies de @benmin i @vydy aconsegueixen el segon i tercer premi, respectivament.

imagen

El primer concurs d’Instagram organitzat amb motiu de la celebració de la primera edició de la Marxa del Pelegrí ja té guanyadors. En total , han estat nou fotografies premiades en un concurs que ha tingut una molt bona participació i un alt nivell de qualitat. Una bella panoràmica del camí ignasià amb la muntanya de Montserrat al fons, realitzada per @sandra_mart, ha estat guardonada amb el primer premi.

El llistat de guanyadors és el següent:

1r premi:  @sandra_mart. Ulleres RudyProject i bambes Inov8.
2n premi: @benmin. Ulleres RudyProjectec i càmera fotogràfica marca Mio, model MiVue.
3r premi:  @vydy. Bambes Inov8
4rt premi@jordi_alca. Lot de productes Mebaline
5e premi:  @mcarmelg. Lot de productes mebaline
• 6e premi: @arrietabalerdi. Lot de productes mebaline
• 7e premi:  @jaubato. Lot de productes Mebaline
8è premi  . Lot de producte Mebaline

Per veure totes les fotografies premiades clicka aquí

 

La 1a Marxa del Pelegrí, una caminada entre Montserrat i Manresa, es va celebrar el 19 d’abril passat amb 350 participants, que van quedar molt contents amb les característiques de la caminada i la seva organització. Aquesta nova prova és una iniciativa que està adreçada a impulsar l’últim tram del Camí Ignasià i s’emmarca dins el projecte Manresa 2022, que commemorarà els 500 anys de l’estada de Sant Ignasi de Loiola a Manresa,

La caminada segueix la petjada del pelegrí Sant Ignasi que el 25 de març de 1522 baixava de Montserrat en el seu pelegrinatge des del País Basc cap a Jerusalem, i arri bà a Manresa, on durant la seva estada d’onze mesos, va viure una profunda transformació espiritual que el va portar a redactar els Exercicis Espirituals i, posteriorment, a fundar la Companyia de Jesús.

La Marxa del Pelegrí va comptar amb el suport dels ajuntaments de Manresa, Monistrol de Montserrat, Marganell, Castellgalí i Castellbell i el Vilar, el Patronat de la Muntanya de Montserrat, el Monestir de Montserrat, el Centre Excursionista de la Comarca del Bages (CECB), l’Oficina del Pelegrí del Camí ignasià, l’Associació Amics del Camí Ignasià Barcelona i altres entitats i empreses del territori.  


Documents relacionats

  • imagen