L'Ajuntament de Manresa cedeix 175 contenidors d'orgànica a la Mancomunitat del Cardener

El material procedeix de l’antiga concessió administrativa a la ciutat de Manresa. L’objectiu d’aquest acord és reforçar la col·laboració entre administracions locals i aconseguir una millor racionalització de recursos.

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i l’’alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Gil Ariso, han signat avui un acord pel qual l’Ajuntament de Manresa cedeix de forma gratuïta 175 contenidors de residus orgànics a la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener, un organisme públic supramunicipal format pels Ajuntaments de Sant Joan de Vilatorrada, Súria, Santpedor, Callús, Sant Salvador de Guardiola i Castellnou de Bages. L’acte de signatura ha comptat amb l’assistència del regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta. 

Un cop va finalitzar el contracte concessió administrativa per a l'explotació del servei de recollida de residus i neteja de la via pública a la ciutat de Manresa –el 30 d’abril de 2011- i va entrar en funcionament del nou contracte i la col·locació prevista en el mateix dels nous contenidors d'orgànica durant el 2012, es va acordar amb la Mancomunitat del Cardener la cessió gratuïta dels contenidors resultants del canvi, que eren totalment amortitzats, però que encara podien ser utilitzats. 

La cessió gratuïta d’aquests 175 contenidors de 240 litres inclou també la cessió d’un camió cisterna de marca Iveco. Aquestes cessions tenen l’objectiu d’aconseguir una millor racionalització dels recursos, reforçar els llaços de col·laboració i coordinació entre administracions locals i, al mateix temps, millorar l’eficiència i sostenibilitat dels sistemes de recollida selectiva de residus. 

Documents relacionats

  • imagen