Els Miserables omplen de públic el carrer del Balç

Un total de 329 persones han gaudit de la representació basada en l’emblemàtica obra de Victor Hugo que ha tingut lloc aquest cap de setmana.

imagen

Èxit de públic en la representació dels Miserables que ha tingut lloc aquest dissabte i diumenge al carrer medieval del Balç. Unes 329 persones es van aplegar entre els dos dies per gaudir d’aquest musical compost el 1980 per Claude-Michel Schönberg i basat en la novel·la de l’escriptor romàntic francès, Victor Hugo.

Els assistents n’han fet una valoració molt positiva, especialment aquells que visitaven el carrer del Balç per primera vegada han mostrar la seva admiració i sorpresa per l’escenari medieval.

En total s'han fet 12 passis entre els dos dies de les 5 a les 7.30 de la tarda, cada 30 minuts, tot i que l'espectacle té una durada aproximada d'una hora. El diumenge ha estat el dia més fort amb un ple absolut en totes les recreacions i amb un total de 197 visitants. El dissabte, que ha estat més fluix sobretot entre les 5 i les 6 de la tarda, ha comptabilitzat uns 132 assistents.

Aquests esdeveniment l'ha fet possible una vuitantena de participants i col·laboradors entre Entorn produccions socioculturals, i les escoles de música l'Esclat de Manresa, Sallent i Artés. Així com tots els actors que han donat vida a la revolució a l'interior de "El carrer dels Miserables" .

Documents relacionats

  • imagen