La Cambra de Comerç de Manresa acull la segona sessió informativa del nou POUM

L’acte ha estat organitzat conjuntament pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i per la Intercol·legial Tècnica del Bages-Berguedà. Durant la sessió oberta al públic, que ha omplert pràcticament la sala d’actes de la Cambra, el director del pla ha explicat les línies bàsiques del contingut del document que es va aprovar inicialment en el Ple de l’Ajuntament de Manresa del 19 de març passat.

imagen

La Cambra de Comerç de Manresa ha acollit aquest dilluns la segona sessió informativa del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), a càrrec del regidor d’Urbanisme i Paisatge de l’Ajuntament de Manresa, Ramon Bacardit, i del director del pla, Mauro Mas.

L’acte ha estat organitzat conjuntament pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i per la Intercol·legial Tècnica del Bages-Berguedà, l’organisme que agrupa col·legis i entitats professionals d’àmbit tècnic, i ha comptat també amb la intervenció del president de la Cambra, Pere Casals, i el president de la delegació Bages-Berguedà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Enric Massana.

Durant la sessió oberta al públic, que ha omplert pràcticament la sala d’actes de la Cambra, el director del POUM ha explicat les línies bàsiques del contingut del document que es va aprovar inicialment en el Ple de l’Ajuntament de Manresa del 19 de març passat. Entre d’altres previsions, Mauro Mas ha explicat que el POUM contempla reduir 27,5 hectàrees de sòl urbà i urbanitzable, guanyar 5.000 metres quadrats d’espais públics al Centre Històric i ampliar en 1.500 metres quadrats els parcs i espais lliures de la ciutat.

En acabar la seva intervenció, ell mateix i el regidor d’Urbanisme i Paisatge han contestat les preguntes dels assistents relacionades amb qüestions diverses relacionades amb  modificacions incloses al pla o previsions de creixement urbanístic de la ciutat.

L’acte s’inclou dins de la campanya informativa impulsada per l’Ajuntament de Manresa per donar a conèixer els detalls del pla coincidint amb el període d’exposició pública de tres mesos –que finalitza el 7 de juliol- durant el qual tothom que ho consideri oportú podrà presentar al·legacions al document.

Documents relacionats

  • imagen