Manresa participa en la Cloenda del Cicle de passejades per a la gent gran celebrada a Tona

La sortida va tenir lloc aquest dimarts, 28 d’abril, i hi van prendre part vint-i-sis manresans que provenien del grup de caminades de la Coordinadora de Jubilats i Pensionistes i d’alumnes de l’oferta esportiva municipal.

imagen

El dimarts, dia 28 d’abril, vint-i-sis manresans provinents del grup de caminades de la Coordinadora de Jubilats i Pensionistes i d’alumnes de l’oferta esportiv a municipal, van participar en la Cloenda del Cicle de passejades per la gent gran que es va celebrar a Tona.

El cicle de passejades A 100 cap als 100 és un projecte promogut per la Diputació de Barcelona que va néixer l'any 2001 i ofereix la possibilitat a les persones grans de conèixer diferents entorns geogràfics i de viure la natura d'una manera totalment adaptada a les seves possibilitats.

Es tracta d’uns recorreguts suaus i assequibles per pistes forestals o camins de muntanya de distàncies no superiors de 10 km ni inferiors a 6. L’objectiu principal d’aquesta activitat és fomentar les relacions interpersonals i de grup.

Enguany hi han pres part 52 ajuntaments de la província de Barcelona que han pogut realitzar quatre passejades pels diferents municipis dins del grup que se’ls ha assignat, més una cinquena sortida de Cloenda, que és la que s ’acaba de celebrar, on hi han participat tots els municipis.

Durant el curs 2014-15, Manresa ha format part d’un grup juntament amb els municipis de Mollet del Vallès, Sitges i Santa Margarida i els Monjos, i han gaudit d’itineraris naturals descobrint paratges nous i bonics.

L’activitat s’ofereix mitjançant la cooperació entre les Regidories d’Esports i de Gent gran i per participar-hi és necessari estar inscrit al programa municipal Pas a pas fent salut.

Documents relacionats

  • imagen