L'alcalde rep l'equip del CE Manresa i el felicita pel seu ascens a Primera Catalana

Els jugadors, tècnics i membres de la junta directiva del club han rebut aquest vespre un homenatge al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa.


imagen

L’alcalde de Manresa i regidor d’Esports, Valentí Junyent, ha rebut avui al Saló de Sessions una representació del primer equip del Centre d’Esports Manresa i els ha felicitat per la seva gran temporada i el seu ascens a Primera Catalana. 

Junyent, a banda de lloar els resultats esportius aconseguits pels jugadors i l’equip tècnic, ha valorat de forma molt positiva el treball realitzat per la directiva presidida per José Luis Correa i ha encoratjat el club a continuar aquesta línia d’esforç i èxit per aconseguir en un o dos anys l’ascens a la Tercera Divisió. 

En acabar l’acte a l’Ajuntament, jugadors, tècnic directius, així com l’alcalde i el gerent de l’Ajuntament, Francesc de Puig, s’han desplaçat al barri de la Font dels Capellans, on l’associació de veïns del barri ha cedit un local a l’expresident del club blanc-i-vermell Manel Sánchez per instal·lar-hi el seu museu relacionat amb l’entitat manresana i que recull un repàs de documents de la trajectòria del club de 1906 al 2014.

Documents relacionats

  • imagen