Últims dies per inscriure's a l'Aula de Cultura “Transart: propostes artístiques per a la transformació social”

L’Aula, organitzada per l’Ajuntament de Manresa en el marc del Programa de Cooperació i la regidoria de Cultura, consta de tres sessions: els dimarts 12, 19 i 26 de maig de 18 a 20.30 h. Les persones interessades s’hi poden inscriure fins aquest dijous 7 de maig.

imagen

Aquest dijous 7 de maig finalitza el termini per inscriure’s a l’Aula de Cultura “Transart: propostes artístiques per a la transformació personal i social” que té com a objectiu principal donar a conèixer les diferents vessants de la pràctica artística amb persones tot focalitzant en la importància dels processos i el que aquests impliquen.

La formació, que està organitzada per l’Ajuntament de Manresa consta de tres sessions, els dimarts 12, 19 i 26 de maig de 18.00 a 20.30 h., la primera de les quals es farà al Casal de les Escodines.

Marta Ricart, Doctora en Belles Arts, investigadora i formadora, serà la conductora d’aquesta proposta que permetrà vivenciar el potencial de les arts i la cultura com a àmbits generadors de processos de canvi i transformació tan personals com socials.

A la primera sessió es farà una introducció metodològica de la creació comunitària, i a continuació, s’organitzarà una taula de debat amb membres de diferents col·lectius i àmbits culturals i de cooperació que exposaran experiències diverses d’art i transformació social.

Els participants seran: Laia Ramos (Projecte Les Fronteres; producció documental interactiva amb joves migrants a Manresa); Dani Moren (Jornades Interculturals de Barcelona; projecte per visibilitzar i dinamitzar la creació artística i cultural de diversos orígens a la ciutat de Barcelona); Mireia Marin (Consciència i transformació a partir del moviment corporal); i personal tècnic de la Casa Flors Sirera.

La segona sessió tractarà temes d’art i de pau. I la tercera sessió consistirà en fer una breu proposta pràctica per aprendre a desenvolupar activitats artístiques que parteixin i siguin per a les persones i col·lectius en diferents contextos, a partir d’estratègies, posicions, metodologies i recursos.

El preu de la proposta és de 18 € (6 € per a persones a l’atur; cal portar DARDO) i les inscripcions es poden realitzar a l’Ajuntament de Manresa (Telf. 010, regidoria de Cultura Telf. 938753410, Casal de les Escodines Telf. 938725454 i Casa Flors Sirera 938724496; casaflorsirera@altecom.cat). Es lliurarà certificat d’assistència per haver assistit a totes les sessions.

Documents relacionats

  • imagen