Es lliuren els premis als guanyadors del concurs d'Instagram de la 1a Marxa del Pelegrí

Els tres primers classificats han rebut els obsequis de mans de la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Sílvia Gratacós.

imagen

L’Oficina de Turisme de Manresa va acollir ahir l’acte de lliurement dels premis als guanyadors del concurs d’Instagram de la 1a Marxa del Pelegrí. Els tres primers classificats van rebre els obsequis de mans de la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Sílvia Gratacós.

Sandra Martínez (@sandra_mart), autora de la foto guanyadora, que mostra una panoràmica del camí ignasià amb la muntanya de Montserrat al fons, va ser guardonada amb unes Ulleres RudyProject i unes bambes Inov8.

El segon classificat (@benmin), que va rebre unes Ulleres RudyProjectec i una càmera fotogràfica marca Mio, model MiVue, no va acudir a l’acte i va recollir els presents en nom seu, Josep Navarro. I el tercer premi, unes Bambes Inov8, va anar a parar a Vidal Orive (@vydy).

El concurs d’Instagram va tenir molt bona acceptació i es van presentar fotografies de gran qualitat. A més dels tres primers classificats, s’han repartit cinc obsequis més consistents en un lot de productes Mebaline.

Primera edició de la Marxa del Pelegrí

La 1a Marxa del Pelegrí, una caminada entre Montserrat i Manresa, es va celebrar el 19 d’abril passat amb 350 participants, que van quedar molt contents amb les característiques de la caminada i la seva organització. Aquesta iniciativa nova està adreçada a impulsar l’últim tram del Camí Ignasià i s’emmarca dins el projecte Manresa 2022, que commemorarà els 500 anys de l’estada de Sant Ignasi de Loiola a Manresa.

La caminada segueix la petjada de Sant Ignasi que el 25 de març de 1522 baixava de Montserrat en el seu pelegrinatge des del País Basc cap a Jerusalem, i arribà a Manresa, on durant la seva estada d’onze mesos, va viure una profunda transformació espiritual que el va portar a redactar els Exercicis Espirituals i, posteriorment, a fundar la Companyia de Jesús.

La Marxa del Pelegrí va comptar amb el suport dels ajuntaments de Manresa, Monistrol de Montserrat, Marganell, Castellgalí i Castellbell i el Vilar, el Patronat de la Muntanya de Montserrat, el Monestir de Montserrat, el Centre Excursionista de la Comarca del Bages (CECB), l’Oficina del Pelegrí del Camí ignasià, l’Associació Amics del Camí Ignasià Barcelona i altres entitats i empreses del territori.

Documents relacionats

  • imagen