Manresa rep la visita de sis blocaires estrangers especialistes en viatges alternatius

Els viatgers, interessats en conèixer rutes de caire espiritual a la província de Barcelona, van visitar la Seu i la Cova de Sant Ignasi.

imagen

Sis blocaires procedents dels Estats Units, Canadà, Portugal i Suècia, van visitar ahir la ciutat de Manresa en el transcurs d’un viatge organitzat per la Diputació de Barcelona i centrat en els atractius del turisme espi ritual de la província.

Després de passar el primer dia del viatge a Terrassa i el segon a Montserrat, els sis blocaires van arribar a Manresa per conèixer la Seu i la Santa Cova. A la Seu, la visita va ser dirigida per Jordi Piñero, i es va centrar en el caràcter “tel•lúric” del temple manresà. A la Cova de Sant Ignasi, els visitants van ser guiats pel pare Xavier Melloni, qui va centrar l’explicació en la tradició espiritual de la Santa Cova i l’experiència de meditació i silenci que es pot viure al Centre d’Espiritualitat.

En acabar la visita a Manresa, els sis viatgers van seguir la seva ruta cap a Vallcebre per conèixer la història càtara i el Camí dels Bons Homes. 

Documents relacionats

  • imagen