L'Escola d'Art de Manresa obre les inscripcions dels tallers d'estiu per a nens i nenes

Aquestes activitats es desenvoluparan del 25 de juny al 4 de juliol i estan adreçades a nens i nenes de 7 a 12 anys d’edat

imagen

L’Escola d’Art de Manresa ha obert el període d’inscripció dels tallers d’estiu per a nens i nenes de 7 a 12 anys que es desenvoluparan del 25 de juny al 4 de juliol. 

Els tallers d'estiu de l'Escola d'Art pretenen ser un espai lúdic on els nens i nenes puguin jugar, experimentar i crear a través de les arts plàstiques (ceràmica, dibuix, fotografia, manualitats...) combinat amb activitats de lleure per tal que gaudeixin d'allò més en l'inici de les seves vacances. 

Enguany els tallers estan inspirats Per a fer-ho, enguany en el tema dels invents del cinema: taumàtrops, zoòtrops, flip books, stop motion... i la màgia de tots aquells enginys que permeten convertir imatges i dibuixos en moviment. 

Els tallers es desenvoluparan de dilluns a divendres de 9 a 13 h, amb mitja hora d’acollida abans i després El preu serà de 89,60 euros, material inclòs. 

Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se a la secretaria de l’Escola d’Art (carrer Infants núm. 2), de dilluns a divendres, de 9 a 13h i dimarts de 16 a 20h. tel. 93 872 63 69. Pàgina web: www.escolaart-manresa.cat.Correu electrònic:escolaarts@ajmanresa.cat

 

Documents relacionats

  • imagen