El Centre Cívic Selves i Carner acull l'exposició d'aquarel·les i escultures "Els Amunts"

La mostra, que es podrà visitar del 12 al 29 de maig, consisteix en una vintena d’aquarel·les de Dolors Mas Rubio i de quatre escultures de Pep Call Prunés que tenen com a denominador comú la natura de les terres altes, els amunts de l' illa d'Eivissa i els amunts de Catalunya.

imagen

Del 12 al 29 de maig es podrà visitar la mostra d’aquarel·les i escultures “Els Amunts” al centre Cívic Selves i Carner (exposades anteriorment al Cercle Artístic de Manresa).

L’exposició consta d'una vintena d’aquarel·les de Dolors Mas Rubio i de quatre escultures de Pep Call Prunés que tenen com a denominador comú la natura de les terres altes, els amunts de l'illa d'Eivissa i els amunts de Catalunya.

Les aquarel·les, pintades entre 2014 i 2015, plasmen el paisatge abrupte i rural que encara conserva la part nord de la illa on el mar és turquesa, la terra vermella i el bosc fa olor d'espígol i romaní, però sobretot la lluminositat que banya l'illa i intensifica els colors i el contrast dels blaus, verds, vermells amb el blanc de la calç de cases i esglésies.

Les escultures, realitzades el 2015, fetes de fusta, ferro i elements naturals combinades amb colors brillants evoquen els jocs d’infantesa. 

Es podrà visitar al Centre Cívic Selves i Carner (C/ Bernat Oller, 14- 16; Telf. 938727477), de dilluns a divendres de 16 a 21 h.

Documents relacionats

  • imagen