L'alcalde rep l'equip de la Pirinaica pel seu ascens a la Tercera Catalana de futbol

Valentí Junyent va felicitar la plantilla de jugadors dels dos equips que han disputat aquesta temporada la Quarta Catalana i que ha finalitzat amb l’ascens d’un d’ells. La delegació de l’equip manresà estava encapçalada pel seu president, Manel Artero.

imagen

L’alcalde de Manresa i regidor d’Esports, Valentí Junyent, va rebre dissabte passat l’equip del futbol de la Pirinaica B que ha aconseguit un brillant ascens a Tercera Catalana després de proclamar-se campió del grup I de Quarta Catalana en guanyar la setmana passada un partit decisiu al camp del Berga, que era el seu gran rival per aconseguir el campionat.

A banda de la plantilla de l’equip campió, a la recepció al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa també van assistir els jugadors de l’altre equip del club que ha jugat en el grup 2 de la Quarta Catalana. La delegació del club manresà estava encapçalada pel seu president, Manel Artero, i va comptar també amb la presència del president de l’AAVV Mion-Puigberenguer, Joan Josep Porcel.  

Documents relacionats

  • imagen