S'obre el termini de presentació de candidatures a la Nit de l'Esportista de Manresa

Fins el dilluns 25 de maig hi ha temps per presentar les candidatures als guardons que premien les millors actuacions esportives, i que es lliuraran el divendres 12 de juny al Teatre Kursaal.

imagen

S'ha obert el període de presentació de candidatures als guardons que s'atorguen en la Nit de l'Esportista de Manresa, que enguany celebrarà la 45a edició. Els premis, que es lliuraran el divendres 12 de juny al Teatre Kursaal, contemplen les següents categories:

1. Premi J. M. Pintó (a la ersona amb una dedicació especial a l'esport)
2. Premi al millor patrocini a l'esport
3. Premi AE La Salle (a la millor entitat)
4. Premi al millor directiu
5. Premi al millor jutge-àrbitre
6. Premi J.M. Montfort (al millor preparador)
7. Millor equip de categoria absoluta
8. Millor esportista Paralímpic
9. Millor esportista Special Olympic
10. Millor esportista Veterà
11. Millor esportista Jove
12. Millor esportista Absolut

També es lliurarà el premi Campions a tots els equips de Categoria Infantil i/o superiors que hagin quedat campions dels seus grups de competició.

A més, el jurat atorga tres premis més:

·Premi Bages, Manel Estiarte, a la trajectòria d’un esportista de la comarca del Bages.

·Premi a l’Esport Escolar, Andreu Vivó i Tomàs, per la participació en els Jocs Esportius Escolars de Catalunya (en qualsevol de les seves vessants: directiva, tècnica, com a entitat ... )

·Premi Josep Vila i Valldaura, especial del jurat

La Nit de l'Esportista de Manresa està organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Manresa i el club Esport 7 Judo; amb el patrocini de la Obra Social La Caixa; la col·laboració dels mitjans de comunicació locals Regió 7 i Grup Taelus (Radio Manresa i Canal Taronja) i la participació de les entitats esportives de la ciutat.

Termini i bases de presentació de les candidatures

El termini de presentació de candidatures restarà obert fins el dilluns 25 de maig, i es poden presentar omplint el formulari que es pot obtenir en la següent adreça electrònica: http://www.manresa.cat/candidaturesNitEsportista .

També es pot fer mitjançant l’enviament de la documentació corresponent al correu electrònic esports@ajmanresa.cat, adjuntant el currículum i una imatge del/la candidat/a.

Les bases de participació es poden consultar en aquesta adreça: http://www.manresa.cat/docs/docsArticle/4368/bases_nit_2015.pdf

Documents relacionats

  • imagen