L'alcalde rep l'Escacs Catalònia Club pel seu ascens a la Divisió d'Honor Catalana

Valentí Junyent va felicitar una delegació del club format pels escaquistes que han assolit l’ascens i que estava encapçalada pel seu president en funcions, Francesc Masachs.

imagen

L’alcalde de Manresa i regidor d’Esports, Valentí Junyent, va rebre ahir al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa una delegació de l’Escacs Catalònia Club, que ha aconseguit un brillant ascens a la Divisió d’Honor de la Lliga Catalana, categoria de la qual havia està absent la darrera dècada. El desitjat ascens es va aconseguir després que l’equip manresà superés el Gerunda gironí en un play-off amb doble confrontació.

Junyent va felicitar els components de l’equip d’escaquistes i els va lliurar una placa en nom de l’Ajuntament. La delegació del club d’escacs manresà estava encapçalada pel seu president en funcions, Francesc Masachs.

Els components del Catalònia A que han aconseguit l'èxit d'aquest ascens a la Divisió d'Honor són: Joan Mellado, Lluís Coll (campió de Catalunya de Veterans), Juli Pérez, Miguel Herreros, Ramon Menac, Jordi Rodríguez, Salvador Armengol, , Lluís Bohigas, Joan Carles Sanpera David Armengol, Francesc Garr iga, Ferran Gràcia, Josep Basas, Jordi Castells i Francesc Masachs. 

Documents relacionats

  • imagen